Air Conditioner Btu

BONTTO K9 split unit airco 9000BTU 2,6kW inverter airconditioner 32m² WiFi A++


BONTTO K9 split unit airco 9000BTU 2,6kW inverter airconditioner 32m² WiFi A++
BONTTO K9 split unit airco 9000BTU 2,6kW inverter airconditioner 32m² WiFi A++
BONTTO K9 split unit airco 9000BTU 2,6kW inverter airconditioner 32m² WiFi A++
BONTTO K9 split unit airco 9000BTU 2,6kW inverter airconditioner 32m² WiFi A++
BONTTO K9 split unit airco 9000BTU 2,6kW inverter airconditioner 32m² WiFi A++
BONTTO K9 split unit airco 9000BTU 2,6kW inverter airconditioner 32m² WiFi A++
BONTTO K9 split unit airco 9000BTU 2,6kW inverter airconditioner 32m² WiFi A++
BONTTO K9 split unit airco 9000BTU 2,6kW inverter airconditioner 32m² WiFi A++
BONTTO K9 split unit airco 9000BTU 2,6kW inverter airconditioner 32m² WiFi A++
BONTTO K9 split unit airco 9000BTU 2,6kW inverter airconditioner 32m² WiFi A++
BONTTO K9 split unit airco 9000BTU 2,6kW inverter airconditioner 32m² WiFi A++

BONTTO K9 split unit airco 9000BTU 2,6kW inverter airconditioner 32m² WiFi A++   BONTTO K9 split unit airco 9000BTU 2,6kW inverter airconditioner 32m² WiFi A++
BONTTO K9 split unit airco 9000BTU 2,6kW inverter airconditioner 32m² WiFi A++. Zuinige split airco van Viesta met 9000 BTU voor het verkoelen, verwarmen en ontvochtigen met eenvoudige functies voor thuis en op kantoor. AIRCONDITIONING - Klimaatregelingssysteem met verkoel- en verwarmingsvermogen, evenals filter- en luchtontvochtigingsfunctie. PERFORMANT EN DEGELIJK - Split airco Bontto K9 vermogen van 9000 BTU voor kamers tot 32 m². COMPACT ONTWERP Afmetingen van het product (in mm): Splitsysteem 750 x 285 x 200 / buitencondensator 730 x 545 x 285. ENERGIE-EFFICIENTIEKLASSE A++ - Hoge prestaties van de split-airco zorgen voor een aangenaam koel binnenklimaat met energie-efficiëntieklasse A++. WIFI-READY - bediening via internet (Android of iOS) overal ter wereld (optionele WiFi-module vereist). WEINIG GERUIS Split-aircos worden binnen vast op de muur gemonteerd en door de muur heen met het buiten-koelaggregaat verbonden.

INCLUSIEF KOELMIDDEL De condensator ondersteunt de ingebouwde koelcompressor In het klimaatregelingstoestel zit koelmiddel R32. KLAAR VOOR GEBRUIK na installatie onmiddellijk klaar voor gebruik. ZUINIG economisch qua aanschaf en qua gebruik. FLEXIBEL voor alle seizoenen ideaal zowel voor verkoelen, verwarmen als ontvochtigen.

Bontto K9 split airco: zorg voor een goed binnenklimaat - verkoelen, verwarmen en ontvochtigen. Zowel in kantoren en zeer warme dakappartementen, die omwille van het voorbij rijdend verkeer niet goed verlucht kunnen worden, als in huizen, waarvan men voor de veiligheid de ramen niet graag een ganse nacht laat openstaan, biedt een split airco een goede oplossing. Door de splittechnologie worden overtollige hitte, condenswater en geruis naar buiten toe afgevoerd, binnen blijft alleen verse, koele en gefilterde lucht over.

Bontto split airco K9: Kamers met airconditioning moeten geen ontbetaalbare luxe zijn. Zowel qua aankoop als qua werking zijn klimaatregelingssystemen van Bontto een aangewezen investering in een aangenamer binnenklimaat. Zo voorkomt u vermoeidheid en uitputting door te hoge temperaturen en blijft u, ook in het midden van de zomer, door een verkwikkende nachtrust productief. In gebruik is de split airco aangenaam stil en nauwelijks hoorbaar.

Uit de energie-efficiëntieklasse A++ blijkt dat de klimaatregelingssystemen van Bontto een uitstekende energiebalans hebben. Verwen uzelf met een nog meer comfortabel klimaat binnen uw 4 muren of op kantoor. Split aircos van Bontto zijn tot nog meer in staat: door een eenvoudige druk op een knop zorgt een zelfreinigingsfunctie voor nog meer gebruiksgemak en in de overgangsperiode kan de split airco ook gebruikt worden om de lucht in de kamer te verwarmen. Split aircos van Bontto bestaan uit twee delen, het binnendeel voor het verdelen en verspreiden van de geconditioneerde binnenlucht en de buitencondensator voor het genereren van koelte en het afvoeren van warme lucht. Omwille van het koelmiddel (R32) dat er in zit dienen split aircos steeds door deskundigen geïnstalleerd en onderhouden te worden.

Het onopvallend wit Bontto K9 model is geschikt voor kamers tot 32 m² (9000 BTU). Door middel van een extra WiFi-module, die beschikbaar is in onze winkel, kan de Bontto airconditioner worden aangesloten op de slimme thuissystemen Amazon Alexa en Google Home/Assistant en kan deze comfortabel worden bediend en afgesteld via een app van op de weg. De airconditioner heeft een verborgen LED-display dat pas zichtbaar wordt als u de airconditioner inschakelt.

Het display kan ook gemakkelijk met een druk op de knop van de afstandsbediening worden in- en uitgeschakeld. Energie-efficiëntieklasse A++ voor koeling en A+ voor verwarming. De Bontto airco split unit heeft 5 verschillende modi / functies.

De ventilatorsnelheid kan in 3 stappen worden aangepast (laag, midden en hoog). Bovendien kan de ventilatorsnelheid ook automatisch worden geregeld (Auto-modus). Met de praktische timerfunctie kunt u individueel instellen wanneer de airconditioner moet worden in- en uitgeschakeld. De timer kan worden ingesteld van minimaal 30 minuten tot maximaal 24 uur. Met een druk op de knop kan de BONTTO K9 airconditioner worden omgeschakeld naar de ECO-modus.

In deze modus heeft de airconditioner het laagste stroomverbruik. De airconditioning reinigt zichzelf automatisch met een druk op de knop. De zwenkpositie kan eenvoudig en individueel worden ingesteld met de afstandsbediening, zowel horizontaal als verticaal (op/neer zwaaien en links/rechts zwenken).

Wanneer deze modus wordt geactiveerd, beschermt het apparaat zichzelf tegen virussen, bacteriën en schimmels. Het vocht in het apparaat wordt verwijderd, waardoor onaangename geuren worden voorkomen.

Met de iFEEL-functie kan de temperatuur met een druk op de knop worden aangepast aan de omgevingstemperatuur dankzij de temperatuursensor. De iCLEAN-functie reinigt het apparaat automatisch van stof en droogt het op om de koel- en verwarmingsprestaties te verhogen. Wanneer u de GEZONDHEID-functie activeert, worden afhankelijk van de actuele configuratie van het apparaat gezondheidsgerelateerde functies zoals negatieve ionen, elektrostatische precipitator, PM2.5-verwijdering, enz.

Door het activeren van de TURBO-functie wordt de ventilatorsnelheid en daarmee de koeling of verwarming versneld. Wanneer de SLEEP-modus wordt geactiveerd, wordt het volume van de airconditioning tot een minimum beperkt, zodat u ongestoord de nacht kunt doorbrengen. Het koudemiddel R32 zal het koudemiddel R410A op middellange termijn vervangen. Het heeft een minder vervuilende samenstelling en is bovendien efficiënter en dus energiezuiniger. Het GWP (global warming potential) van 675 is zeer laag in vergelijking met andere koudemiddelen en daardoor minder schadelijk voor ons milieu.

De vulhoeveelheid is ook lager door een andere compressie, zodat er minder koudemiddel gebruikt hoeft te worden in vergelijking met andere koudemiddelen. Energievoorziening (nominale spanning) (V / Hz). SEER / SCOP / Energie-efficiëntieklasse.

Verkoelen: 6,1 / A++. Verwarmen: 4,0 / A+.

Gewicht binnenunit / buitenunit (kg). Afmetingen binnenunit / buitenunit (mm). 750 x 285 x 200 / 730 x 545 x 285.

Afmetingen van de verpakking binnenuni / buitenunit (mm). 820 x 347 x 277 / 850 x 620 x 370.

Geluidsemissie binnenunit / buitenunit (dB). De aankoopprocedure bij TradeGo24 is zo eenvoudig als deze.

Uw bestelling wordt direct na ontvangst van het geld verzonden. Een ophaling van de goederen is om logistieke redenen niet mogelijk! Levering is alleen mogelijk in Nederland en de EU. Gratis terugname van gebruikte batterijen Batterijen mogen niet bij het huisvuil worden weggegooid. U bent wettelijk verplicht om gebruikte batterijen in te leveren om ervoor te zorgen dat ze op de juiste manier worden weggegooid.

U kunt gebruikte batterijen inleveren bij een gemeentelijk inzamelpunt of bij de plaatselijke winkeliers. Als distributeur van batterijen zijn we ook verplicht om gebruikte batterijen terug te nemen, waarbij onze terugnameplicht beperkt tot gebruikte accu's van het type dat wij in ons assortiment hebben of als nieuwe accu's hebben meegenomen. Gebruikte batterijen van het bovengenoemde type kunnen dus ofwel voldoende gefrankeerd aan ons worden geretourneerd, ofwel kunnen ze rechtstreeks naar ons verzendingsmagazijn op het volgende adres: eFulfillment GmbH Adolf-Oesterheld-Straße 29 b 31515 Wunstorf Duitsland/Deutschland/Germany. Betekenis van de batterijsymbolen De batterijen zijn gemarkeerd met het symbool van een doorgestreepte vuilnisbak (zie hieronder). Dit symbool geeft aan dat batterijen niet bij het huishoudelijk afval mogen worden weggegooid.

Voor batterijen die meer dan 0,005 gewichtsprocent kwik, meer dan 0,002 gewichtsprocent cadmium of meer dan 0,004 gewichtsprocent lood bevatten, staat de chemische benaming van de respectieve verontreinigende stof onder het vuilnisbaksymbool - waarbij "Cd" staat voor cadmium, "Pb" voor lood en "Hg" voor kwik. Belangrijke opmerking over: Lithium batterijen en accu's Lithiumbatterijen en oplaadbare accupacks mogen alleen in ontladen toestand worden ingeleverd bij een gemeentelijk inzamelpunt, in buurtwinkels of bij ons worden ingeleverd. Als de accu's niet volledig ontladen zijn, moeten er voorzorgsmaatregelen worden genomen tegen kortsluiting. Definitie: "Lithiumbatterijen" zijn eens ontlaadbare lithium-mangaanoxidebatterijen. De toestand "volledige ontlading" wordt bereikt wanneer de eindontladingsspanning wordt bereikt of wanneer de functie wordt verstoord door onvoldoende accucapaciteit. Om kortsluiting te voorkomen, moeten de polen met plakband worden geïsoleerd. Informatie over elektrische en elektronische apparatuur. De volgende informatie is bestemd voor particuliere huishoudens die elektrische en/of elektronische apparatuur gebruiken. Neem deze belangrijke instructies in acht in het belang van een milieuvriendelijke verwijdering van oude apparatuur en uw eigen veiligheid. De Wet op de elektrische en elektronische apparatuur (ElektroG) bevat een groot aantal eisen voor de omgang met elektrische en elektronische apparatuur. De belangrijkste staan hier vermeld. Afzonderlijke inzameling van oude apparatuur Elektrische en elektronische apparatuur die afval is geworden, wordt AEEA genoemd.

Eigenaren van oude apparaten moeten deze inleveren bij een inzamelpunt voor ongesorteerd gemeentelijk afval aparte opname. Met name oude apparaten horen niet thuis in het huishoudelijk afval, maar in speciale inzamel- en retoursystemen. Batterijen en accu's In de regel moeten eigenaars van afgedankte apparatuur gebruikte batterijen en accu's die niet door de afgedankte apparatuur zijn ingesloten, van elkaar scheiden voordat ze deze bij een inzamelpunt inleveren. Dit geldt niet als de afgedankte apparatuur wordt ingeleverd bij de openbare instanties voor afvalbeheer en wordt gescheiden van andere afgedankte apparatuur met het oog op voorbereiding op hergebruik.

Mogelijkheden om AEEA in te leveren. Eigenaren van oude apparaten van particuliere huishoudens kunnen deze ophalen bij de inzamelpunten van de openbare afvalverwerkingsinstanties of bij de inzamelpunten van de fabrikanten.

Of distributeurs in de zin van de ElektroG. Gegevensbescherming AEEA bevat vaak gevoelige persoonlijke gegevens.

Dit geldt in het bijzonder voor apparaten met informatie- en telecommunicatietechnologie, zoals computers en smartphones. Houd er in uw eigen belang rekening mee dat elke eindgebruiker verantwoordelijk is voor het verwijderen van de gegevens op de oude apparaten die moeten worden verwijderd.

Betekenis van het symbool doorgestreepte vuilnisbak Het symbool van een doorgestreepte vuilnisbak op wieltjes, die regelmatig op elektrische en elektronische apparatuur wordt weergegeven, geeft aan dat de betreffende apparatuur aan het einde van de levensduur gescheiden van het ongesorteerde gemeentelijke afval moet worden ingezameld. Registratienummer van de fabrikant Als fabrikant in de zin van de ElektroG zijn wij geregistreerd bij de verantwoordelijke stichting Elektro-Altgeräte Register Benno-Strauß-Str.

1, 90763 Fürth, Duitsland onder het volgende registratienummer: DE 19399565. De verzending vindt plaats binnen één werkdag na ontvangst van de betaling.

U kunt het artikel binnen 14 dagen retourneren. Ongecompliceerde retourzending en terugbetaling van de aankoopprijs. Wij adviseren u graag over de door ons aangeboden producten. Verdere aanbiedingen van onze winkel.

Heeft u vragen over onze aanbiedingen? The item "BONTTO K9 split unit airco 9000BTU 2,6kW inverter airconditioner 32m² WiFi A++" is in sale since Friday, August 21, 2020. This item is in the category "Huishoudapparaten\Verwarming, airco, ventilatie\Airconditioning en radiators\Airconditioning raam, muur".

The seller is "tradego24" and is located in Centre Logistique. This item can be shipped to European Union member countries.
  1. Merk: BONTTO
  2. Eigenschappen: Timer
  3. Energie-efficiëntiebeoordeling: A++
  4. Afwerking: Mat
  5. Kleur: Wit
  6. Geluidsniveau: 57-62 dB
  7. Type controle: Afstandsbediening, App-besturing (extra WiFi-module vereist)
  8. EAN: 4251699300018
  9. Onderdeelnummer fabrikant: BONTTO K9 Klimaanlage

BONTTO K9 split unit airco 9000BTU 2,6kW inverter airconditioner 32m² WiFi A++   BONTTO K9 split unit airco 9000BTU 2,6kW inverter airconditioner 32m² WiFi A++